PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Sitges obre avui les portes del festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

El Sitges 2018 - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya obre avui les seves portes als més de 20.000 visitants que cada any es troben en un esdeveniment cinematogràfic de primer ordre. Durant onze dies, del 4 al 14 d’octubre, el millor del cinema de gènere arriba a Sitges, que esdevindrà l’aparador de les darreres propostes de cinema fantàstic, tant per a grans produccions com per a les petites joies del cinema independent més arriscat.

El festival presenta unes xifres ‘astronòmiques’: 6,66 quilòmetres de nau espacial cinèfila, 250 pel·lícules, 3.000 seients galàctics en 7 hangars de projecció, 21 experiències de realitat virtual, 108 convidats terrícoles, 3.000 metres de catifa verm ella, 1.784 nanosegons de dilatació gravitacional temporal.

Directors com Peter Weir o M. Night Shyamalan, actors com Ron Perlman, Tilda Swinton, Nicolas Cage o Ed Harris, i també importants figures de la indústria cinematogràfica, com Douglas Trubull o Greg Nicotero, entre altres noms destacats, protagonitzaran les divuit catifes vermelles i més d’una desena de trobades que té preparades el Festival. A més, Sitges 2018 completa la seva 51ena edició amb una extensa diversitat d’activitats paral·leles, com el Sitges Film Hub (trobades de la indústria), set exposicions, classes magistrals, presentacions, Q&A, a més de consolidar enguany l’oferta en realitat virtual i sèries. 

Una oferta cinèfila i cultural per a tots els públics i per a diferents paladars, plegada de grans estrelles, que desfilaran per la diversitat d’espais del Festival i les seves catifes vermelles.

Tota la programació es pot consultar aquí

0
0
0
s2smodern