PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El grup alemany Klingele adquireix l'empresa Ondunova


El grup alemany Klingele, un dels fabricants independents líders de papers suport per a cartró ondulat i embalatges de cartró ondulat, ha adquirit la participació de la família Gomà al grup Ondunova, fabricant d'embalatges de cartró ondulat a Catalunya, amb centres productius a Santa Margarida i els Monjos, Torrelavit i Les Preses. A principis dels anys 70, Klingele disposava d'accions de l'empresa, de la qual ara n'assumeix tota la propietat. Amb aquest pas, aquest fabricant d'embalatges continua la tendència de creixement a l'estranger.

El Grup Ondunova va ser fundat l'any 1957 i disposa d'una fàbrica de cartró ondulat a Santa Margarida i els Monjos, on fabrica embalatges i expositors de cartró ondulat, amb un centenar d'empleats a Ondunova i 20 a Wondu, una unitat de negoci especialitzada en la impressió digital de sèries curtes. Des del 2016, Ondunova sota aquesta darrera marca, comercialitza envasos i embalatges personalitzant el disseny en impressió d'alta qualitat.


Entre els seus clients compten, entre altres, amb empreses del sector automoció, personal care, de la construcció, de la indústria electrònica, del sector farmacèutic i mèdic, així com de la indústria de begudes.
El soci gerent del grup, Jan Klingele, afirmava que "després d'haver col·laborat constructivament durant dècades amb la família Gomà, ara continuem sols el creixement del grup Ondunova sota la bandera de Klingele".
Klingele és membre fundador de l'aliança Blue Box Partner, que proveeix ​​a empreses europees. Al mateix temps, Klingele aposta per compromisos internacionals propis, entre els quals l'obertura de mercats pilot com Cuba i Mauritània. A Espanya, l'especialista en cartró ondulat té representació a les illes Canàries des 1965 amb la filial Klingele Embalatges.

0
0
0
s2smodern