PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Es distribueixen més de 13.000 butlletes per participar en la gimcana d'aparadors que organitza Viu Comerç de Vilanova

Foto: Maria Rosa Ferré

L’associació Viu Comerç de Vilanova organitza, per segon any consecutiu, la gimcana d’aparadors per saber quin és el Rei preferit de cada Botiga.

El concurs consisteix a realitzar un recorregut pels 95 aparadors dels establiments participants associats a Viu Comerç. Els nens i els no tan nens, que hagin finalitzat la gimcana i apuntat correctament la resposta a la seva butlleta, només l’hauran de dipositar en una de les bústies del recorregut i entrarà en el sorteig de més 40 premis diferents, entre ells. Hi ha des d’un patinet elèctric amb Bluetooth i altaveus, mini màquines recreatives arcade, smart watchs, drons i molt més.

El concurs és obert a tothom, des dels més petits de la casa fins als més grans. Les butlletes es reparteixen entre els alumnes de primària i secundària de totes les escoles de la ciutat, així com entre les botigues participants, les quals tindran un cartell a l’aparador perquè sigui més fàcil identificar-les. 

La gimcana comença el proper divendres fins al 28 de desembre. L'entrega de premis es farà el 4 de Gener a les 12h a la Biblioteca del Museu Balaguer. 

És una campanya que afavoreix la visibilitat del comerç, sobretot d’aquells que estan més allunyats dels principals eixos comercials de la ciutat, ja que es genera un gran flux de circulació per davant dels aparadors dels establiments durant els dies de funcionament de la campanya.

0
0
0
s2smodern