PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Es crea el clúster de desenvolupament econòmic de Vilanova amb les principals entitats econòmiques de la ciutat

Les principals entitats econòmiques de la ciutat vinculades al turisme, l'hosteleria i el comerç compartiran un espai a la rasa del Miquelet, per tal de col·laborar entre elles i crear sinergies que beneficiïn la ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, aposta per aquest "clúster de desenvolupament econòmic perquè ens permetrà crear un ambient on es puguin relacionar, crear sinèrgies, que permetin la paquetació, que ens interessen com a ciutat".
Medina també ha explicat que hi ha altres entitats que poden fer ús puntualment d'aquests espais, i que tot plegat forma part d'un treball per "aprofundir i treure el màxim d'utilitat a tots els nostres equipaments". En aquest sentit ja fa alguns dies que es va anunciar el trasllat de la botiga i punt d'informació turística a la plaça de la Vila (actualment en fase de trasllat) i també del canvi de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut cap a l'edifici del Toc, al carrer de Sant Sebastià. Aquest espai ara mateix està sent adequat i d'aquí pocs dies acollirà també l'Oficina Jove (fins ara a la rasa del Miquelet).

0
0
0
s2smodern