PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Vilafranca implantarà un Hub d'innovació digital i d'una arquitectura tecnològica

L’equip de govern de Vilafranca té gairebé enllestit el pla especial del carrer Comerç, a falta dels darrers informes econòmics i del vist i plau del departament d'Urbanisme de la Generalitat. Un dels equipaments destacats serà un hubd'innovació digital que “posarà les darreres tecnologies al servei de l'ús públic", segons explicava a El Cargol el primer tinent d'alcalde, Francisco Romero.

En aquest centre s'hi ubicarà la plataforma Penedès Wine Tourism Experience 4.0, un nou espai que transformarà l'experiència turística dels visitants mitjançant tèniques de gaming, realitat virtual, augmentada, open data, big data, etc. També hi haurà un espai de coworking per a startups, un viver d’empreses vinculades a la innovació, l'eficiència energètica i el medi ambient de les empreses de la comarca; un espai d’innovació municipal; i aules de formació, entre altres zones.

Properament és previst que es convoquin reunions amb diverses entitats, grups, i l’associació de veïns del Molí d’en Rovira per explicar el pla del carrer Comerç. També s’obrirà un procés de participació ciutadana.

0
0
0
s2smodern