PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Els Premis FEGP es desvetllaran aquest divendres, a la Nit de l’Empresa

El veredicte del jurat dels Premis FEGP es donarà a conèixer en el decurs de la vetllada. A més, es proclamarà l’empresa de l’any, amb el Gran Premi FEGP. A banda, els col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa descobriran els seus Premi Estela Dona Emprenedora i Premi Jove Emprenedor, respectivament.

Un any més, el Duc serà la peça escultòrica que es lliurarà als guanyadors dels Premis FEGP. Representa la simbiosi dels sectors d’activitat econòmica. De forja, bòvila i cantera, la talla ha estat creada i realitzada en exclusiva per l’artista sitgetà Artur Duch. Cada peça està numerada i signada.

El guió de La Nit s’emprendrà a partir de les vuit, amb l’aperitiu convivial que es servirà als jardins de la Finca, amb la partitura dixie, aquí i allà, de The Hat Hausen Elàstic Band. A les nou tocades, la mateixa dixieland brass band marcarà el tempo de La Nit i convidarà els assistents a accedir al Gran Saló Hispano Suiza. L’artista vilafranquina Marta Escudé serà la presentadora de la gala.

Homenatge a empreses

A la gala anual de la FEGP, la Fundació Sant Antoni Abat, de Vilanova i la Geltrú, i l’empresa sadurninenca Varias Impressors rebran un Duc honorífic amb motiu dels seus centenaris. També seran distingides Metalúrgica Penedès, amb 75 anys, i Petromiralles, amb 50.

Igualment, les empreses Comepack, Formació i Treball, Futureco Bioscience i Serveis Mèdics Penedès seran homenatjades pel seu 25è aniversari amb la singularitat dels Ducs.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 81

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà