PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Les Fires de Maig demostren la seva vitalitat amb 130 expositors, un 86% dels quals de la Vegueria Penedès

Redacció.- Les Fires de Maig 2018, que se celebraran durant el cap de setmana del 18,19 i 20 de maig, es consoliden un any més com el gran aparador de Vilafranca i la comarca, com també com una mostra multisectorial de referència a Catalunya.

Enguany comptarà amb la presència de 130 expositors de diferents àmbits com el comerç i serveis (42%), l'automoció (32%), la maquinària agrícola (32%), el teixit associatiu (9%) i el món del vi i la gastronomia (8%).

Joan Manel Montfort, regidor de Promoció econòmica, indicava que "creiem que les Fires seran exitoses pel nombre d'expositors i per la bona rebuda que estem tenint" i en la mateixa línia, l'alcalde Pere Regull afegia que "les fires encara són útils [...] perquè generen moviment econòmic i atrauen públic.

Les Fires i Festes de Maig completen la seva oferta amb un programa d’activitats paral·leles com les Jornades Empresarials, el Laboratori d’innovació ciutadana que reflexionarà a l’entorn de l’enoturisme o l’espai Demo, que aquest any s’ubica dins del recinte firal amb un total de 22 xerrades i presentacions programades.

La inauguració de les Fires i Festes de Maig serà el proper divendres 18 de maig, a les 11h, acabada la conferència inaugural que aquest any pronunciarà l’economista Miquel Puig. Puig parlarà de L’economia en un moment extraordinari a les 9.30h a l’Auditori Municipal de Vilafranca. L’entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia al web de les Fires de Maig.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 82

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà