Ametller Origen va celebrar, ahir, la seva convenció anual al Penedès

Les 94 botigues d’Ametller Origen van celebrar ahir dimecres la seva convenció anual al Penedès. La primera part de la Jornada es va portar a terme a l'Obrador central d'Olèrdola, on es preparen els seus productes i plats elaborats.

Els seus experts gastronòmics van repassar els valors claus en el procés de selecció de la matèria primera, provinent la major part de camps propis, i l'elaboració a la seva cuina central.

Després es van desplaçar fins a Can Jorba per visitar un dels seus camps on han explicat les bondats de la fruita dolça, el procés de cultiu i destacar la importància que la seva fruita arribi en el moment òptim de maduresa a les seves botigues. Pel matí cullen la fruita als camps, i en menys de 24hores, els seus clients ja la poden trobar a botiga.

La sessió de treball amb els equips agrícoles, de vendes i màrqueting  es va organitzar al Vinseum. Es van proposar liderar la millor campanya de fruita dolça de la història, van compartir les inquietuds més freqüents a peu de botiga i el seu manifest de marca, avançar i seguir treballant cap a una marca que aporti valor al client i sobretot, que ajudi al màxim de persones a portar un estil de vida saludable a través d'una alimentació natural i plaent.

La Jornada va acabar entre aplaudiments per celebrar el premi de la millor botiga de l'any 2017.

0
0
0
s2smodern