PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La Policia Local de Vilafranca ja patrulla amb els nous cotxes híbrids

La Policia Local de Vilafranca ja patrulla pels carrers del municipi amb els nous cotxes que l’Ajuntament ha adquirit al concessionari Autocam a través d’un sistema de renting. Divendres es va fer l’entrega dels vehicles a les instal·lacions del concessionari vilafranquí i des de llavors ja s’han pogut veure els cotxes rodar per les carreteres.

En total s’han adquirit tres cotxes patrulla híbrids que s’incorporen al parc mòbil de la Policia Local, el qual compta amb un altre vehicle híbrid i quatre motos elèctriques. Les noves incorporacions pertanyen a la marca Toyota Prius, uns vehicles que s'autocarreguen a través del motor, sense que hagin d'aturar-se per a fer-ho.

L'Ajuntament els ha adquirit a través d'un sistema de renting per un període de quatre anys, al preu de 50.000 euros anuals per als tres vehicles, en el qual s'inclou tot el manteniment necessari.

En la presentació va ser present el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, el cap de la Policia Local, Albert Romero, i el gerent del concessionari a Vilafranca, Jordi Carbó.

Els nous vehicles incorporen desfibril·ladors i una mampara per a separar els detinguts dels policies. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, apuntava que l'objectiu del consistori era anar aconseguint "un parc de vehicles policials cada cop més sostenible".

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà