PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

ExpoNadó torna a Vilanova i la Geltrú del 8 al 10 de juny

Redacció.- La tercera edició de la fira ExpoNadó es va presentar el dijous passat amb la presència de Mayra Adell, organitzadora de l'esdeveniment; i Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat. Lloveras va destacar que ExpoNadó és un "fira molt important per la ciutat perquè coincideix plenament amb un dels objectius que tenim com a destinació, com és el fet de la promoció del turisme familiar." 

També va voler afegir que l'estudi d'impacte econòmic fet l'any passat al voltant d'ExpoNadó "va demostrar que aporta 31.000 visitants a la ciutat amb un impacte de més d'un milió d'euros al llarg dels tres dies." Finalment, Lloveras va remarcar que la fira "aporta molt valor afegit perquè apropa les grans marques del sector als consumidors, i a més de manera gratuïta i en un entorn immillorable, cosa que ha fet que ExpoNadó hagi esdevingut la fira més important del país en el seu camp."

Per la seva banda, Mayra Adell també va corroborar les declaracions de l'alcaldessa i va explicar com la fira creix enguany en ocupació de la via pública, al voltant dels 7.000 m2 enfront dels 4.000 de l'edició anterior, i també en nombre d'expositors, més de 70, tot i que "no tenim cap intenció de créixer més en expositors. En aquests moments hi ha un gran equilibri de marques internacionals, nacionals i locals i el 90% vol repetir l'experiència cada any." Adell també va explicar que ExpoNadó és una fira a l'aire lliure, totalment gratuïta, que ofereix a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana únic, entretingut i emotiu, en un marc incomparable com és el cor de Vilanova i la Geltrú. ExpoNadó, avalada per la reconeguda marca Benvingut Nadó, de Caprabo, per Carioca i Assitència Sanitària, ha esdevingut un gran referent nacional dins del sector. Aquesta fira està pensada per a totes aquelles persones que es plantegen en un futur proper l'aventura de ser pares, pels que ja ha començat el compte enrere, pels qui recentment han donat la benvinguda a un nou ser, o per tots aquells que tenen fills de fins a 4 anys. 

Els tres dies de fira estan compresos entre la tarda del divendres 8 fins a la nit del diumenge 10 de juny. El recinte firal obrirà les seves portes divendres a les 17 h fins les 21 h i dissabte i diumenge de les 10 a les 21 h, ininterrompudament, i s'oferiran un gran nombre d'espectacles, tallers, xerrades, actuacions infantils, concursos, sorteigs, concerts i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família. En aquest sentit, Mayra Adell va explicar que "totes les activitats d'ExpoNadó són gratuïtes."

0
0
0
s2smodern