PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú arriba a la sisena edició

Se celebrarà el dijous 5 d'octubre al restaurant La Cucanya

Redacció.- La VI edició de la Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú es celebrarà el dijous 5 d'octubre al restaurant La Cucanya.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Gremi d'Hostaleria, Viu Comerç i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El regidor de Promoció Econòmica, Juan Luís Ruiz, ha explicat que "la Nit del Turisme i Comerç vol posar en valor la feina duta a terme pels establiments locals d'hostaleria i comerç al llarg de l'any, a més de esdevenir un important punt de reunió dels diferents agents implicats en el món de comerç i del turisme". Ruiz també ha dit que en l'acte es commemorarà els 40 anys d'història del gremi d'Hosteleria de la ciutat.

Els tiquets per poder assistir a la sisena edició de la Nit de Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú es poden comprar ja al TOC de dimarts a dissabte de les 10 a les 13.30 h i de les 17.30 a les 20.30 h al preu de 30 euros.

Cal destacar que l'organització ja ha anunciat que hi haurà algunes sorpreses força interessant durant la celebració de l'esdeveniment. També cal senyalar que s'han convidat als màxims responsables de turisme i comerç tant de la Generalitat de Catalunya com de la Diputació de Barcelona. A l'acte també està prevista l'assistència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; del regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació, Juan Luís Ruiz; del president de Viu Comerç, Joan Carles Margarit; i del president del Gremi d'Hostaleria, Jaume Martí.

En el transcurs de la Nit, i com ja és tradicional es donaran diferents premis als establiments del sector. Aquests premis són els d'Innovació, Trajectòria, Comunicació i Projecció de la Ciutat. També es donaran mencions especials a establiments o persones que per la seva història o trajectòria han estat claus pel desenvolupament del turisme o el comerç a la ciutat.

Els finalistes del premi Innovació són el restaurant Groc, l'HL Club i Red Bar. Els finalistes del premi Trajectòria són el Club Nàutic, Teixits La rosa i el Marina Can Coll. Els finalistes al premi Comunicació són l'Aparhotel Athenea, Equipa Nova, i el Dinou Can Cabanyes. Finalment els finalistes al premi Promoció de Ciutat són Es l'Ou Fut, el restaurant Marejol, i Arc Gestió Cultural.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 78


 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà