PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

NODE Garraf posa en marxa el Cercle Local d'Inversors

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf va convocar la primera ronda de presentació d'iniciatives empresarials, on es van seleccionar tres projectes d'índole molt diversa

Redacció.- Promogut per l'agència comarcal NODE, el Cercle Local d'Inversors es va reunir per primera vegada per analitzar els projectes seleccionats en aquesta primera tanda. Entre una tretzena inicial de propostes, un comitè d'avaluació va seleccionar tres plans de negoci que van ser exposats, dimarts passat, al pool d'inversors.

Les tres iniciatives presentades corresponien a projectistes que ja porten a terme una o més activitats empresarials. En dos dels casos la cerca de finançament té a veure amb la consolidació i major desenvolupament del negoci, mentre que l'altra proposta és de nova creació.

Pel que fa als sectors d'activitat, els inversos van conèixer iniciatives dels camps de la nàutica de lleure, l'allotjament turístic i les indústries culturals i creatives. Dels projectes seleccionats per a la seva exposició, dos són del Garraf i un de l'Alt Penedès.

El Cercle Local d'Inversors rep la col·laboració del SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf, els serveis municipals de suport a l'emprenedoria, el Campus de la UPC i la FEGP, com també d'entitats gremials i col·lectius professionals. La Diputació de Barcelona posa coixí a la iniciativa.

Ja s'ha obert un nou període de presentació d'iniciatives i plans de negoci. A més, NODE Garraf posa a disposició dels projectistes un servei d'assessorament financer per orientar-los en la viabilitat de les propostes i propiciar l'accés al finançament.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 82

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà