PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Temps de Vi arriba al setè aniversari amb més tastos amb vaixell i al Teatre Principal

La setena edició de Temps de Vi torna a la rambla Principal de l'1 al 3 de juny, amb més tastos en vaixell, tastos al Teatre Principal, una selecció molt acurada de cellers i una ampliació de l'oferta gastronòmica gourmet de la fira. 

Carles Carbonell va destacar especialment els 10 tastos, per a 30 personers cadascun, que es faran al Teatre Principal, espai emblemàtic de la rambla al bell mig del cor de Temps de Vi. També va anunciar que els tastos en vaixell es faran en una embarcació més gran, i que s'ha fet una tria de cellers molt específica a la rambla, tot pensant en el gaudi dels amants de vi. 

Així mateix, també es mantenen els elements diferencials de la fira com ara els tastos i maridatges a diferents restaurants i espais culturals del poble, així com els concerts de música en viu, amb un cartell que enguany comptarà amb més de 12 grups de música, i els imprescindibles tastos en vaixell, l'element diferenciador d'aquesta fira vora al mar. Temps de Vi arriba a aquesta setena edició consolidada com a punt de trobada imprescindible per al públic professional i pels amants del món del vi, i apostant no només per la cultura del vi, sinó per la seva indiscutible vinculació amb la gastronomia i la cultura en general. 

Totes les activitats, així com la resta de l'agenda d'enguany, es donaran a conèixer dimarts 22 de maig, en l'acte oficial de presentació de la fira Temps de Vi. Després de l'èxit de la passada edició, enguany es tornarà a celebrar a l'Espai Far, en el mateix format AlterWork, a partir de les 19 h, amb música en directe i una proposta gastronòmica per acompanyar els vins. 

La presentació de Temps de vi també va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras que va voler felicitar personalment a l'organització i destacar l'alt nivell de consolidació de l'esdeveniment, així com el fet que ha demostrat un estudi d'impacte econòmic on es posa de manifest els més de 40.000 visitants que aporta Temps de Vi, amb un impacte que supera el milió d'euros al llarg dels tres dies.

0
0
0
s2smodern