PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Una delegació del Digital Media Center de Barnsley (Regne Unit) visita Neàpolis en el marc del programa URBACT per crear xarxes urbanes

Les experiències de Neàpolis, l'Agència Pública d'Innovació de Vilanova i la Geltrú, i del digital-media-center de Barnsley (Regne Unit) seran analitzades, en una sessió de treball conjunta, avui dia 23 de maig a Vilanova. Ambdós centres compten amb iniciatives per a la dinamització de l'activitat econòmica en el sector digital i creatiu dels respectius territoris on operen.

En aquesta jornada, s'analitzaran els actius i experiències del Digital Media Center i de Neàpolis. Alguns d'aquests serveis i programes són replicats per ambdós organismes. És el cas dels espais d'allotjament empresarial i de cowork, dels programes de suport sectorial o de les iniciatives d'incubació i acceleració de start-ups. 

Amb aquesta jornada de treball es compartiran idees que hauran de servir pel desenvolupament del projecte TechRevolution que té com a objectiu compartir i estendre les millors pràctiques en matèria de suport empresarial i desenvolupament econòmic local.

La delegació de Barnsley, que es desplaça a Vilanova, tindrà l'oportunitat de conèixer el funcionament de Neàpolis i els projectes en els quals treballa actualment. Aquesta delegació estarà integrada per Tracey Johnson, directora de projectes del Digital Media Center; Paul Tinsley, gerent de Enterprising Barnsley, l'entitat encarregada de promoure l'emprenedoria i les noves idees de negoci. 

Aquest equip britànic traslladarà a Vilanova l'experiència desenvolupada a Barnsley i els requeriments fonamentals del projecte TechRevolution. Barnsley és una ciutat del regne unit de més de 241.00 habitants i actualment lidera aquest projecte que està finançat amb fons europeus dins el programa URBACT.

És previst que la delegació britànica sigui rebuda per l'Alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras i la regidora de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Ocupació i Innovació, Glòria Garcia. Per la seva banda, l'equip tècnic de Neàpolis encapçalat pel seu director, Joan Carles Lluch, serà l'encarregat de mostrar els diferents àmbits de treball, projecte i programes sobre els quals treballa actualment l'agència pública d'innovació.

0
0
0
s2smodern