PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Naulover fa el salt a la costa oest dels Estats Units i reforça la seva presència a Dubai

L'aposta per l'slow fashion ha contribuït a obrir camí a l'altra banda de l'oceà i a molts altres punts del món

Redacció | Lídia Oñate.- L’empresa de moda Naulover, de Sant Joan de Mediona, segueix creixent arreu del món. Recentment, ha desembarcat a Los Angeles per impulsar un pla d’expansió a la costa oest dels Estats Units. Amb la presentació d’un showroom al fashion district de la ciutat californiana, la firma de moda catalana s’apropa a zones estratègiques com els estats de Texes i Arizona, que concentren un perfil de consumidora d’acord amb la marca. “Vam veure que allà teníem un públic afí a la nostra col·lecció i que els encaixava l’estil de Naulover”, explica la consellera delegada i dissenyadora de la firma, Carme Noguera.

Llegeix més...

Incognos incorpora al seu portafoli una innovadora metodologia per conèixer oportunitats de negoci

L’empresa vilanovina impulsa un estudi dissenyat a mida dels clients a partir de l’opinió dels clients potencials de l’empresa 

Redacció | Olga Aibar.- Escoltar els clients potencials i connectar amb ells és la part més important dels negocis, i el que assegura la seva viabilitat: sense clients, no hi ha negoci. Per això l’empresa vilanovina Incognos ha incorporat una metodologia amb què pregunta als clients potencials per saber si existeixen oportunitats per als negocis, tant per a aquells que són de nova creació com per a aquells que ja tenen un cert recorregut.

Llegeix més...

Plazas obre un magatzem de begudes alcohòliques en règim suspensiu

La nau, ubicada a Subirats, permet la recepció i emmagatzematge de vins, vins escumosos i caves exempts d’impostos especials

Redacció | Olga Aibar.- L’empresa Deixalles i Transports A. Plazas ha obert recentment al polígon de Lavernó, a Subirats, un magatzem en dipòsit fiscal per a vins, vins escumosos o caves, i begudes destil·lades.

Llegeix més...