PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Kartox obre un showroom de 200 m2 i més de 1.000 referències de productes a Vilafranca

A la nova nau de 2.000 m2, inaugurada recentment, oferirà més serveis als clients com el de Pack&Send que permetrà agilitzar les entregues

Redacció | Lídia Oñate.- Després de tres anys de creixement sostingut des que va néixer, Kartox ha decidit fer el salt i estrenar noves instal·lacions, situades al polígon industrial de Sant Pere Molanta, a Vilafranca del Penedès.

El passat 7 de setembre va inaugurar la nova nau, de 2.000 m2, i el showroom, que ocupa 200 m2. En aquest espai, pensat per atendre el client de forma personalitzada, s’hi ubiquen més d’un miler de referències de productes.

Aquesta empresa, dedicada al món del cartró i amb les caixes a mida com a principal producte, va fer les seves primeres passes dins del grup Font Packaging, a Torrelavit. Va fer-se un lloc entre petites empreses, ecommerce i particulars que tenien necessitats molt concretes: caixes a mida a partir d’una unitat i que fossin segures i eficients. Amb el temps, Kartox s’ha consolidat dins d’aquest sector, que, de mica en mica, es va obrint al nou mercat que ha sorgit arran de l’auge del comerç online. “El 2009 vam introduir un canvi en la nostra cultura d’empresa i vam decidir apostar per la innovació i la indústria 4.0. Llavors no sabíem del tot com funcionaria aquest projecte perquè era molt disruptiu”, explica Martina Font, gerent de Kartox.L’empresa es va traslladar el passat 1 d’agost a la nova nau, des d’on ha començat a oferir més serveis. Entre ells destaca el de Pack&Send, adreçat tant a particulars com a empreses, que “permet atendre des d’un encàrrec puntual d’un artesà fins a una empresa que necessita mil caixes a la setmana”, comenta Font. Amb el showroom, les possibilitats d’optimitzar el procés de compra i recollida s’amplien, ja que “per primer cop el client pot veure, tocar i comprar els productes i endur-se’ls, ja que amb la nova nau tenim estoc per ser molt ràpids”. En aquest sentit, també ha estat rellevant la inversió en maquinària punta, que “ens ha ajudat a automatitzar tot el procediment per donar resposta al més aviat possible”.

Entre els projectes de futur destaca l’expansió a l’estranger, ja que “la idea és obrir filials a altres països d’Europa, des d’on oferir els nostres serveis directament”.

0
0
0
s2smodern