PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Incognos incorpora al seu portafoli una innovadora metodologia per conèixer oportunitats de negoci

L’empresa vilanovina impulsa un estudi dissenyat a mida dels clients a partir de l’opinió dels clients potencials de l’empresa 

Redacció | Olga Aibar.- Escoltar els clients potencials i connectar amb ells és la part més important dels negocis, i el que assegura la seva viabilitat: sense clients, no hi ha negoci. Per això l’empresa vilanovina Incognos ha incorporat una metodologia amb què pregunta als clients potencials per saber si existeixen oportunitats per als negocis, tant per a aquells que són de nova creació com per a aquells que ja tenen un cert recorregut.

Segons Daniel Lafuente, “es tracta d’un estudi dissenyat a mida amb el qual es pot conèixer el potencial d’un negoci”.
L’estudi permet conèixer també quines són les vies per comunicar-se de manera més eficient amb els clients potencials d’un determinat negoci, els seus punts forts i els aspectes que s’han d’optimitzar per adequar-se a les seves necessitats. Consta de tres parts. La primera consisteix a dimensionar i definir el perfil sociodemogràfic dels clients potencials, la segona a conèixer quins són els seus hàbits de compra i/o consum i la darrera en determinar com valoren aquests la idea de negoci. Els resultats acostumen a estar disponibles en aproximadament un mes.

Daniel Lafuente fa més de vint anys que treballa en investigació de mercats i opinió pública, primer en multinacionals i ara també per a petites i mitjanes empreses. Segons ens ha explicat: “l’any passat vaig decidir aportar a les empreses del territori les eines i els coneixements de què disposen les empreses grans per entendre el mercat i decidir la seva estratègia de futur, i vaig muntar la meva pròpia empresa”. Aquesta es troba a Vilanova i la Geltrú, al carrer Sant Sebastià, 18. Diverses institucions, associacions de comerciants i pimes de la Vegueria del Penedès s’han adreçat ja a la seva empresa per solicitar els seus serveis. Els estudis que realitzen permeten conèixer informació rellevant i representativa sobre els consumidors.

0
0
0
s2smodern