PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Tauler tanca l’any doblant vendes al mercat francès

Redacció.- El 2017 ha estat un bon any per a l’empresa fabricant de màquines laminadores Tauler Laminating Tech. L’empresa vilafranquina ha consolidat la seva presència al mercat francès, doblant les vendes al país respecte al període anterior.

Així mateix, Tauler ha crescut en rendibilitat i ha experimentat un creixement exponencial en la venda de serveis agregats a la comercialització de laminadores, una dada que reflecteix la consolidació de Tauler Laminating Tech com una empresa de referència en el sector de les arts gràfiques. A nivell d’expansió internacional, cal destacar l’acord amb el fabricant anglès Morgana, que ofereix els productes de Tauler en el seu portafoli i que permet a l’empresa fabricant de màquines laminadores reforçar la seva presència al mercat anglès.

Pel que fa a les novetats en productes, el 2017 Tauler Laminating Tech ha llançat el sistema Tauler_FOIL, un nou producte que ha tingut una molt bona acollida en el mercat i que ja es pot aplicar com a opcional a les laminadores SmartMatic2.0 i SmartB3 Matic.
L’empresa comercialitza maquinària per laminar des de fa més de 40 anys.

0
0
0
s2smodern