PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El procés català: La rebel·lió contra les elits

El procés Català va de rebel·lió, sigui quin sigui el desenllaç ha fet florir una dreta espanyola amb ferum dictatorial, una esquerra d’estat, un rei no electe amb interessos, s’han tret les màscares i s’ha vist que això no va de banderes, va d’unes elits contra un poble, des de la tecnocràcia funcionarial fins a l’IBEX i com no, passant per una prostituïda Europa dels pobles.

Fixem-nos quin són els suports de Rajoy: líders de la dreta americana, grups racistes, líders europeus, Merkel, Macron, les grans empreses de l’IBEX, a nivell mundial, totes les entitats relacionades amb les elits financeres, des de les agències de Rating, fins als grans bancs, passant per les publicacions finançades per aquestes elits (des del The Economist dels Rothschild fins al Financial Times), s’han posat de costat del règim feixista espanyol.

Ja ho veuen: Nazis, feixistes, racistes, els Rothschild a través del seu principal agent Macron, la UE (creada per implantar el Nou Ordre Mundial al servei de les elits financeres) i tots aquells malfactors psicòpates que podem trobar representats en les reunions del Club Bilderberg.

La rebel·lió catalana no només ha despullat a tots els implicats en el règim espanyol, sinó que ha despullat a la pròpia Unió Europea.

I la pregunta que tothom s’hauria de començar a fer és: ¿què incomoda tant a totes aquestes elits de tan elevats poders, perquè posin tota la carn a la graella per aixafar aquesta rebel·lió?

Evidentment, no els hauria d’incomodar massa que una regió se separi d’una altra i neixi un nou estat dins de la UE, tampoc han incomodar massa els dirigents polítics catalans, tampoc hauria incomodar la identitat nacional catalana en si.

Així doncs, si no els molesta el caràcter geoestratègic, ni el caràcter polític, ni l’econòmic... llavors, quin aspecte d’aquesta rebel·lió catalana enfada tant a aquestes elits mundials?

Doncs bé, crec que el que els molesta, és la NATURA d’aquesta rebel·lió i sobretot COM s’està produint.

El que realment els atabala, és veure com, de sobte, tanta i tanta gent ha oblidat els seus orígens, els seus cognoms, les seves condicions socials o sexuals, les seves edats, les seves ideologies, les seves creences... i com tots, horitzontalment, però amb plena responsabilitat com a individus, han decidit unir-se per alguna cosa, organitzar-se i enfrontar-se a tota la maquinària d’un règim, amb les seves porres, els seus bancs i els seus poders fàctics de tota índole.
Això es el que els hi fa por...

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 79


 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà