PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Els accionistes minoritaris de BMN impulsen una plataforma per defensar els seus interessos en la fusió amb Bankia

La Plataforma en Defensa dels Accionistes Minoritaris de BMN busca participar en la Comissió de Seguiment de la fusió amb Bankia

Redacció .- Més de 50 accionistes de BMN, a tota Espanya, han decidit agrupar-se i crear la Plataforma en Defensa dels Accionistes Minoritaris de BMN.

La iniciativa està liderada per la Fundació Pinnae, el cinquè major accionista del banc i una de les quatre entitats fundadores de BMN. Actualment la Plataforma ja representa el 4,73% del seu capital social i aspira a tenir almenys un 5% de participació.

"Volem col·laborar amb BMN en el seu procés de fusió amb Bankia", explica Martí Solé, president del Patronat de la Fundació Pinnae. "L'objectiu és participar en la comissió creada per al seguiment del procés. Ho fem pels accionistes, però també per totes les persones que es beneficien dels programes d'ajuda social que desenvolupem ".

En concret, són més de 25.000 persones que reben l'ajuda de Fundació Pinnae en programes d'integració i d'atenció social orientats a la dinamització econòmica i laboral del territori, també a l'assistència social a les persones en risc d'exclusió i al foment de la cultura i l'educació.

La Plataforma ha creat un bloc Minoritarios BMN (https://minoritariosbmn.com) en el qual s'informa als accionistes minoritaris de les notícies i fets rellevants que es publiquin sobre el procés de fusió, a més de comunicar les seves pròpies iniciatives. També, a través de l'apartat "Uneix-te a la Plataforma", es promou l'adhesió del més gran nombre d'accionistes possible i aconseguir que la seva veu sigui escoltada en aquest procés.


La Plataforma està seguint amb el màxim interès el procés de fusió amb Bankia i l'objectiu principal és que l'accionista minoritari participi de manera activa a través de la inclusió d'un representant a la Comissió de Seguiment creada a aquests efectes.

La Plataforma pretén ser un instrument per ajudar a aconseguir el millor resultat possible per als accionistes, tant els majoritaris com els minoritaris, amb un únic objectiu: que la fusió amb Bankia es dugui a terme amb la màxima transparència i garantia per a tothom.


Sobre la Fundació Pinnae
La Fundació Pinnae (http://www.pinnae.cat) administra el fons de l'obra social de l'antiga Caixa d'Estalvis del Penedès, inclosos els rendiments que pugui obtenir de la seva participació a BMN. La seva finalitat és el desenvolupament d'activitats i programes d'assistència a les persones menys afavorides o amb risc d'exclusió, la dinamització econòmica i cooperació per al desenvolupament, la inserció sociolaboral, així com la promoció cultural i la preservació del medi ambient i del patrimoni històric i artístic.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 103