PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La Nit de l'Empresa omplirà la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes el 22 de juny

La FEGP preveu fins a 700 assistents

La Nit de l'Empresa, la qual serà tota una festa d'estiu, entre el solstici i la revetlla de Sant Joan, posarà de llarg la nova Federació Empresarial del Gran Penedès.

Els presidents de l'ADEPG i la UEP, Martí Sistané i Santi Carda, seran els encarregats d'encetar el programa i anunciar la consolidació del procés d'integració de les dues entitats.

Abans de sopar, un total d'onze empreses rebran l'homenatge pel seu aniversari -25, 50 o 75 anys; i ho faran de mans del president de la Generalitat, l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i els dos representants de la FEGP. En aquest mateix preàmbul es coneixeran els guanyadors del premi Estela Dona Emprenedora, per veredicte de Dones d'Empresa, i el premi de Joves d'Empresa al Jove Emprenedor. A més a més, en el decurs de la gala, es revelarà la nova identitat corporativa, realització d'ADN Studio.

Una de les novetats de La Nit serà el lliurament dels Premis FEGP, atès que els jurats de la UEP i l'ADEPG confluiran en un únic palmarès, que s'estrenarà enguany amb els guardonats de les 12 categories a concurs. A més, el Gran Premi FEGP distingirà l'Empresa de l'Any, que prendrà el relleu del Vilanova Park (2015) i Cafès Novell (2016).

Presentada per l'actriu vilafranquina Marta Escudé, la vetllada comptarà amb actuacions de la cantant soprano Charo Tris i un quartet instrumental, des del mateix moment de l'aperitiu de benvinguda, previst a partir de les vuit. La sorpresa de La Nit serà tot just al final de la gala, quan els comensals seran convidats a sortir a la fresca, als jardins de la Finca.

La Nit de l'Empresa serà enregistrada íntegrament per Canal Blau TV i serà emesa l'endemà. També Penedès TV emetrà un ampli reportatge. 

L'esdeveniment compte amb una llista de col·laboradors prou significatius, com l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprés de Sitges i els cellers de La Carretera del Vi, així com Vallformosa i Mercè Pastissers.

El plafó dels patrocinadors és un exponent de la rellevància que té La Nit per a l'empresariat del Penedès i el Garraf: Autolica, Banc Sabadell, CaixaBank, Construccions F. Munné, Coral Transports & Stocks, Dekra, Motor Munich, Mútua Penedès, Redman, Remm Guitart i Sage. 

L'apartat d'espònsors el composen Auren, Cevipe, Constructora MX-10, Endutex, Finca Mas Solers, Hotel Estela Barcelona, Liberduplex, Mas Roquer, Olivé Rueda, Pellissa Ràfols, Pinord, Prysmian, Richmond, SIA Biosca, Synergie i Vilanova Park.   

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC