PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú rep als integrants del Projecte Ambaixadors

El projecte s'emmarca dins el Pla Estratègic d'Activitat Econòmica en col·laboració amb la Federació d'Empresaris del Gran Penedès (FEGP)

Redacció.-  L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va rebre ahir a l'Ajuntament als integrants del Projecte Ambaixadors.

Es tracta de Michel André, Jordi Hernández Borrell, Anna Poch, Valentí Guasch, Jordi Martí Molist, Antoni Mansilla, Josep Maria Canyelles i Eduard Brull. Aquest grup de persones vilanovines – ja sigui de naixement o d'adopció – tenen una trajectòria professional reconeguda, principalment en àmbits científics i de recerca, i han acceptat la proposta de representar la ciutat i fer de motors per a dur a terme activitats científiques, tècniques i petits congressos.

L'alcaldessa va voler remarcar que aquesta acció forma part del Pla Estratègic d'Activitat Econòmica que es va redactar, i es segueix treballant, amb el suport total de la Federació d'Empresaris del Gran Penedès (FEGP). "El Pla està molt ben estructurat i planificat i ara es comença a executar. És un document viu i amb capacitat d'adaptació on es mostra que un dels grans potencials de la ciutat son les persones amb talent." Lloveras també va explicar que el Projecte Ambaixadors ja ha aconseguit resultats donat que alguns congressos que s'han celebrat a la ciutat – de matemàtics, sobre Responsabilitat Socials, o sobre Bioacústica – han estat possibles gràcies a aquesta iniciativa.

El secretari general de la FEGP, Isidre Also, va explicar que aquest projecte aglutina un seguit de persones que "prestigien la ciutat i que se senten prestigiades pel fet de fer-ho." Also digué que es vol aconseguir "explicar la ciutat, però que a més, la ciutat esdevingui prioritària i rellevant." Tan Also com Noemí Cusiné, responsable d'Empresa de l'Ajuntament, van voler presentar un vídeo de la ciutat, que ha de servir als diferents ambaixadors per poder-la explicar de forma més simple i entenedora als seus interlocutors.

 

 

 

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC