PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El Festival Jardins de Terramar se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost


La propera edició del Festival Jardins de Terramar se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost. L’Ajuntament de Sitges i la promotora catalana Terra Musica & Events han anunciat les noves dates del certamen que aposta per mantenir la mateixa essència i el concepte de les darreres edicions. Així, la programació inclourà artistes catalans i també de renom internacional.

Llegeix més...

Els bars i restaurants de l’Arboç no pagaran la taxa de terrasses l’any 2021


Els bars i restaurants de l’Arboç tindran la taxa d’ocupació de la via pública, per posar les taules a les terrasses, bonificada durant l'any 2021. Aquesta és una mesura més que ha aprovat l’Ajuntament per ajudar al sector de l'hostaleria fortament castigada per la pandèmia. Aquesta mesura estableix la bonificació de la taxa de terrasses, establint com a màxim l’ocupació de la via pública demanada durant l'any 2019.

Llegeix més...

La Fundació Pinnae adquireix una casa vuitcentista a Vilafranca per crear-hi un centre de dia


La Fundació Pinnae i la família Nicolás Magriñà han formalitzat recentment la compravenda de la finca coneguda com la Casa Berch i Galtés, ubicada al carrer Bisbe Morgades, núm. 15, de Vilafranca, que ha passat a ser propietat de la Fundació. La finca, que serà rehabilitada totalment, tindrà una finalitat social, ja que es dedicarà a Centre de Dia per a la gent gran. La previsió és que el estigui operatiu a les acaballes d’aquest any

Llegeix més...

 Ja és a la venda el número 105