PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Mor el cavista Pere Llopart, president del celler subiratenc


Dimarts al migdia va morir  als 91 anys Pere Llopart Vilarós, president refundador del celler Llopart i representant de la quarta generació d’elaboradors de cava de la família. Un llinatge que s’arrela a Subirats i que té els seus orígens al segle XIV, quan l’avantpassat de la família Bernardus Leopardi va heretar la Masia de Can Llopart.

Llegeix més...

L'atur es manté estable al novembre a Catalunya, amb 484.748 desocupats (+0,04%), i l'afiliació creix en 3.353 persones


L'atur registrat del mes de novembre es va mantenir estable respecte el mes anterior, amb 484.748 persones, xifra que representa un increment del 0,04% en relació amb l'octubre, segons ha informat aquest dimecres el Ministeri de Treball. En comparació amb el mateix mes de l'any passat, el nombre de desocupats va augmentar en 94.566 persones, és a dir, un 24,24% més.

Llegeix més...

La Fira del Gall de Vilafranca elimina la venda d'aviram viu 'in situ' i fomenta els encàrrecs per internet


La Fira del Gall de Vilafranca del Penedès s'ha reinventat per poder celebrar una 356a edició ajustada a la pandèmia, amb una aposta pels encàrrecs a través d'internet. Tant els pollastres com els plats cuinats, es podran reservar abans i recollir els dies 19 i 20 de desembre al recinte firal, que abandona el Parc de Sant Julià i es trasllada a la plaça Jaume I, en un format més reduït al centre de la vila.

Llegeix més...

 Ja és a la venda el número 104