PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Grup Ondunova inaugura una innovadora màquina de tall

L’empresa de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos comença a fer efectiva enguany la segona fase del seu ambiciós pla d’inversions de 12 milions d’euros. Les inversions destinades a fer més rentable la planta i augmentar la seva producció estan organitzades en seccions, segons els diferents objectius de la companyia. Dins de l’apartat destinat al desenvolupament digital, ja ha invertit més de 300 mil euros en un nou plotter de tall que s’ha inaugurat avui aquest migdia.

Llegeix més...

La contractació femenina a Catalunya cau un 29,8% al gener respecte a fa un any


La contractació femenina a Catalunya al mes de gener va caure un 29,8% en termes interanuals, vuit dècimes per sobre la mitjana espanyola. Segons dades presentades aquest dijous per Randstad, les dones a Catalunya van firmar 85.700 contractes el primer mes de l'any, un 15,6% sobre el total de l'Estat. Barcelona va ser la demarcació amb més contractes signats, amb 65.045, però també la província més afectada per la pandèmia.

Llegeix més...

Zeeman inaugura avui una nova botiga a Olèrdola


Zeeman, la multinacional holandesa de roba i productes tèxtils de inaugura avui a Olèrdola a l'Avinguda de Barcelona, 35-37 del polígon de Sant Pere Molanta. Amb aquesta nova obertura, la cadena compta amb 56 establiments a Catalunya i 25 a la província de Barcelona. La botiga celebra la inauguració amb un cupó del 25% en un producte de l'elecció del client per a tots aquells que portin el fullet d'obertura.

Llegeix més...

Tornen els rodatges d'espots al Gran Penedès


Durant l'última setmana de febrer, les filmacions de Hyundai, a Port Ginesta; Motos.net, a l'aeròdrom d'Avinyonet del Penedès; Renault, al port de Vallcarca, i Uterqüe, a la pedrera dels Monjos, revelen la represa de l'activitat de rodatges a les nostres comarques. A més, la primera setmana de març s'enregistrarà un anunci de la marca Smart al port de Vilanova i la Geltrú.

Llegeix més...

Vilanova i la Geltrú limita els habitatges turístics per "equilibrar" la seva activitat amb l'ús residencial


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha aprovat provisionalment el Pla Especial Urbanístic amb què la ciutat posa límits al nombre d'habitatges d'ús turístic (HUT) permesos. El document, avalat pel ple d'aquest dilluns, divideix la ciutat en quatre zones: costa, centre, primera corona i segona corona. A cadascuna es marquen diferents topalls d'aquest tipus d'allotjaments, que varien en funció de la demanda d'habitatge residencial.

Llegeix més...

 Ja és a la venda el número 107