PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Vilanova tornarà a tenir cinemes a finals d'any a l'antic Vila Lauren

L'edifici de l'antic centre Vila Lauren tornarà a tenir cinemes a finals d'any. Així ho ha anunciat avui l'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, a Canal Blau. Segons ha explicat, la companyia Titan ha adquirit les instal·lacions amb la intenció d'impulsar-hi el nou espai Nova Center a finals d'aquest any.

La posada en marxa del centre d'oci preveu recuperar les sales de cinema, tancades des de juliol de 2015. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha mantingut contactes amb la nova propietat, que preveu reactivar l'espai, amb una superfície total de 23.000 metres quadrats, amb nous locals recreatius. L'alcaldessa Neus Lloveras valora positivament la inversió de Titan a la ciutat. La nova oferta lúdica complementarà l'activitat comercial que es preveu desenvolupar en el sector Masia en Barreres. "El projecte de parc comercial previst en aquesta zona ha estat un factor clau per atraure la nova inversió", ha afirmat.

La nova propietària és una societat d'inversió dedicada a la promoció i reposicionament d'actius immobiliaris. Titan ha encarregat a l'empresa Larry Smith, especialitzada en gestió i comercialització de centres d'oci, l'impuls i desenvolupament del nou espai Nova Center de Vilanova i la Geltrú.

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109