Vilanova i la Geltrú presenta els seus actius per acollir congressos, reunions i esdeveniments

Vilanova i la Geltrú ja disposa d'un catàleg de serveis per poder oferir a l'organització de congressos, reunions i esdeveniments. Aquest matí s'ha presentat el document que recull tots els actius que té la ciutat per facilitar a les empreses, entitats i organitzacions totes les possibilitats existents.

Olga Arnau, regidora d'Empresa, ha definit la proposta vilanovina com "un model complementari al de les grans ciutats, que ofereix als professionals un entorn tranquil, proper, d'slow city". Des de l'Àmbit d'Empresa, ha dit la regidora, "es treballa per atreure actes d'empresa i congressos a Vilanova i la Geltrú cercant una tipologia d'activitat professional que aplegui grups de fins a 200 persones". Arnau també ha fet referència als ambaixadors de la ciutat, perquè el catàleg "els ajudarà en la seva tasca".

L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha explicat que la creació d'aquest recull "està contemplada tant en el pla de màrqueting turístic com el pla estratègic d'activitat econòmica", i ha valorat el document com "imprescindible". Lloveras creu que la ciutat disposa d'atractius com el mar, el clima, el patrimoni cultural, un teixit industrial d'alt valor afegit i bones infraestructures. "L'objectiu és que els establiments estiguin ocupats tot l'any, estem parlant d'una estratègia de desestacionalització".

El catàleg inclou informació d'auditoris, sales de reunions, espais singulars, allotjaments, restauració i serveis complementaris. L'Ajuntament i l'Estació Nàutica treballen conjuntament en els serveis als congressos. És des de l'Estació Nàutica, que es centralitza la logística d'allotjaments i reserves.

El catàleg l'ha elaborat l'empresa Descoberta, i JDG serveis lingüístics n'ha fet la revisió. La primera versió és en català i castellà, i és previst editar-lo properament en anglès i en francès.

0
0
0
s2smodern