PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

NODE Garraf promocionarà la comarca a través del segell Garraf Sona per atraure esdeveniments escènics

El proper dijous dia 11 es presentarà una nova iniciativa de NODE Garraf per promocionar la comarca i atraure nous esdeveniments escènics a través del segell Garraf Sona, Terra de Festivals.

En l’acte de presentació, que tindrà lloc a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes a les 12h, hi participaran ajuntaments i entitats organitzadores de festivals i esdeveniments d’arts escèniques, musicals, literàries i enogastronòmiques. L’empenta promocional recaurà en l’àrea de turisme de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

El segell Garraf Sona proposarà la posada en marxa i desenvolupament d’un programa per la promoció i la comunicació dels festivals que amb periodicitat regular i de manera estable se celebren a la comarca del Garraf.

El propòsit de Garraf Sona és aplegar l’oferta d’esdeveniments i activitats relacionats amb la música, les arts escèniques, el cinema i la literatura, entre d’altres, per tal de compartir recursos que afavoreixin una major eficiència pressupostària de cadascun dels certàmens, com també l’intercanvi de dades de proveïdors de productes i serveis.

Per a la demarcació del Garraf, la promoció conjunta de totes aquestes activitats propiciarà una major atracció de visitants i alhora permetrà consolidar una imatge de marca com a terra i mar de festivals.

A l’acte de dijous ja han confirmat la seva assistència els organitzadors de Cubelles Noir, El Tingladu, Feel Chill, Fes + Chapeau, Festival Jardins Terramar, FIMPT,  La Daurada, La Verema Cubelles, NEXT, Nowa Reggae, Secret Vida, Sitges Film Festival, Sons Solers, Temps de Vi i Vida Festival. Tots ells subscriuran un document d’adhesió, com a primer acte d’aquest nou recurs promocional del Garraf.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109