PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’associació de suport empresarial Secot s’estableix a l’Alt Penedès

L’associació de suport  empresarial Secot ha obert una seu a Vilafranca, a les oficines de la Cambra de Comerç, ubicades a la plaça de l’Estació núm. 2. L’oficina s’afegeix a les seus ja existents a Granollers, Mataró, Sabadell i Vic.

Secot s’arrela així a la comarca per potenciar des de l’organització l’ajuda al teixit empresarial del territori i així oferir un millor acompliment i una millor eficàcia de les seves tasques d’assessorament solidari a les entitats, empreses, empresaris i emprenedors que sol·liciten la seva col·laboració.

Secot té un equip humà de més de 200 col·laboradors voluntaris sèniors d’acreditada formació i experiència empresarial en totes les àrees, que ofereixen els seus coneixements i experiència professional a associacions i al sector empresarial, especialment a aquells que tenen uns recursos limitats o que estan en una fase inicial d’emprenedoria.

Secot des dels seus inicis, situats ara fa més de 28 anys, ha col·laborat amb el teixit empresarial català assessorant i acompanyant més de 1.400 empreses i emprenedors de la província. Més informació a la web www.secotbcn.cat.

 

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu