PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Dones d’Empresa convoca totes les dones empresàries i directives a la seva trobada anual

Més d’un centenar d’assistents s’aplegaran a la trobada el 10 de març a Ca la Katy

Redacció .- Les trobades de Dones d’Empresa compten amb la participació d’una empresària que explica la seva trajectòria. Enguany, Carmen Mur, sòcia i fundadora de Mur&Martí i d’Impulsió de Negocis.

Amb una llarga trajectòria en el sector dels recursos humans i en les organitzacions empresarials d'àmbit autonòmic, va ser la primera dona a formar part de la junta directiva de Foment del Treball Nacional.

La cita també convida representants polítics i institucionals, com ara la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, que ja ha confirmat la seva assistència.

L’acte estarà conduït per la periodista Marta Pérez, locutora d’Onda Cero, i comptarà amb l’actuació de Marta Escudé, cantant i actriu. A la sobretaula es farà lliurament del Premi Dones d’Empresa, que tots els anys reconeix una trajectòria empresarial remarcable.

La trobada compta amb el patrocini de Richmond i amb els sponsors A. Plazas, Bella Bianca, Gràfiques Ferpala, Ringana i Vilamòbil. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de l’ADEPG, amb la col·laboració d’Adatikur, Covenant, Eix Diari i Monverd.

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

Per assistir a l’acte, obert a tothom, cal inscriure’s prèviament al 902 106 700 o bé a  www.donesdempresa.cat

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 107