PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Cristina Torres s’incorpora al celler Marimar Estate, a Califòrnia

Cristina Torres, filla de Marimar Torres i membre de la cinquena generació de la família, s’incorpora a Marimar Estate com a directora comercial i de màrqueting. Cristina s’encarregarà principalment de la comercialització en el mercat americà dels vins del celler californià, de la venda directa i del Club Marimar a EEUU.

Nascuda a Califòrnia el 1988, Cristina va créixer entre vinyes i va aprendre el negoci del vi de la seva mare, que havia iniciat el seu projecte vitivinícola a mitjans dels vuitanta al comptat de Sonoma. Després d’adquirir experiència professional en diverses empreses vitivinícoles i del sector de la moda a diferents països, Cristina s’uneix ara definitivament a la seva mare en la direcció del negoci, preparant-se per al relleu generacional que, per primera vegada a la història centenària de Família Torres, es produirà de mare a filla.

Durant els últims tres anys, Cristina ha treballat al departament de màrqueting del també celler familiar Jackson Family Wines, a Califòrnia, i ha contribuït a la creació del grup International Wineries for Climate Action cofundat per Jackson i Família Torres. Amb anterioritat, havia adquirit experiència en la distribució del vi de la mà de la firma britànica John E. Fells, importador i distribuïdor de vi amb seu a Londres, durant dos anys, i també en el sector de la moda, treballant en empreses de San Francisco i París.

Cristina Torres és llicenciada en Econòmiques per Princeton University i MBA per Wharton School (University of Pennsylvania). S’ha format en el món del vi – compta amb el títol WSET 3 de Wine & Spirit Education Trust i està en procés d’obtenir el WSET diploma- i parla perfectament català, espanyol, anglès i francès.

0
0
0
s2smodern