PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El Garraf rep gairebé 1’2 MEUR del fons FEDER per impulsar rutes turístiques entorn el patrimoni i la natura

La subvenció europea servirà per desplegar rutes verdes i blaves, noves aplicacions de mòbils i una campanya de captació de visitants

ACN Vilanova i la Geltrú .- El Consell Comarcal del Garraf ha rebut 1,2 milions d’euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per desplegar el programa ‘Garraf: camins, patrimoni i natura’.
El projecte té com a objectiu aglutinar iniciatives dels diferents municipis, relacionades amb la promoció i la projecció del Garraf pel que fa a patrimoni i la natura. La intenció, segons senyala el Consell Comarcal, és atraure visitants però també crear llocs de treball. Així, es volen consolidar les rutes blaves i verdes, crear una Ruta del Patrimoni del Garraf i desenvolupar una nova campanya de promoció turística. Al mateix temps, es crearan noves aplicacions de mòbil entorn aquests recursos. El pressupost del projecte és de 2,3 MEUR, i la subvenció europea servirà per assumir-ne la meitat.
 
A banda de les rutes i la campanya turística, el projecte ‘Garraf: camins, patrimoni i natura’ inclou vuit intervencions directes als municipis de la comarca. D’aquesta manera, es crearà el Mirador de Canyelles, integrat al Parc d’Olèrdola, i s’adequaran els jardins de Can Travé, a Cubelles.
També es contempla la rehabilitació de la Platja Llarga de Vilanova i la senyalització de les rutes naturals, culturals i patrimonials, així com la creació del Centre d’Interpretació dels Americanos i la museïtzació del Castell a Sant Pere de Ribes. Finalment, el projecte preveu la reconversió de Can Milà en centre de visitants a Sitges.
0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 107