Clàssic Penedès i Corpinnat tanquen sense acord la primera fase de converses per crear una nova DO d'escumosos

Els cellers elaboradors de Clàssic Penedès i Corpinnat han donat per tancada la primera fase de converses per a la creació d’una futura DO de vins escumosos del Penedès sense haver arribat a un acord definitiu. Ambdues parts valoren positivament aquest període de diàleg, ja que s’han assolit acords en alguns temes, tot i que es mantenen discrepàncies en d’altres.

Després de la darrera reunió celebrada l’11 de març passat, les dues parts s'han emplaçat a continuar treballant internament des de cada col·lectiu els punts de desacord sense estar condicionats a un calendari immediat.

Tant l’objectiu com la voluntat d’impulsar una nova DO de vins escumosos del Penedès que tingui com a principals valors la defensa del territori i la qualitat del producte es manté intacta per ambdues parts. Aquests deu mesos de converses han servit per aproximar posicions i arribar a acords rellevants per a la futura DO, però després d’aquest període de contactes han arribat a la conclusió que "cal continuar madurant els punts de discrepància de manera interna".

Tant els elaboradors de Clàssic Penedès com els de Corpinnat manifesten el seu compromís a "dialogar amb qualsevol col·lectiu pel bé del conjunt del sector i del territori".

 

0
0
0
s2smodern