PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Viu Comerç forma part d'una iniciativa amb comerços de tot Catalunya per fer front al confinament

Juntament amb onze associacions de comerciants, Viu Comerç ha creat un directori digital on s’ofereixen productes a domicili.  

 Sota el paraigües de la campanya SlowShopping.cat, l'associació ha articulat una iniciativa que ajudarà a reaccionar positivament el comerç local dels pobles i ciutats de Catalunya en temps de confinament i de paralització general de l'economia del país.

Els comerços adherits del Gran Penedès (Sant Sadurní i Vilanova) s'afegeixen a les associacions de Cerdanyola del Vallès, Sentmenat, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Ripollet, Premià de Mar, Manlleu i les associacions dels barris barcelonins de Sants, el Cor Eixample i el Cor d’Horta. Representen a més de 1.700 comerços associats i formen part del “directori de comerços a domicili”, una iniciativa que pretén portar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a les seves llars. 

Per fer-ho possible, el portal posa a disposició de tots els clients interessats, les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili. Sant Cugat Comerç i l’associació PEUC són els impulsor de la iniciativa i asseguren que “és una acció solidària amb els comerços de proximitat de les ciutats i pobles de Catalunya”. 

El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi propiciada pel coronavirus. Molts negocis han tancat o han reduït la seva activitat al mínim, per lo que hem de pensar en solucions imaginatives per fer front a la crisi, i aquesta és bona per a tothom ja que els clients poden seguir comprant al comerç de confiança sense sortir de casa. 

Des del portal SlowShopping.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa. 

0
0
0
s2smodern