PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

NODE Garraf ultima l'edició d'un Corpus Culinari de la comarca

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ultima l'edició del Corpus Culinari del Garraf. Serà un compendi de receptes provinents de la tradició culinària, però també de les propostes més innovadores dels xefs de la comarca. A més, sense sortir de casa, per fer-ho més obert i afavorir la participació de tothom, en aquest receptari es convida a totes aquelles persones aficionades a la cuina o les que coneixen els procediments d'elaboració d'aquells plats de tota la vida. Unes i altres poden aportar les seves receptes, sobretot si entre els seus ingredients es tenen en compte els productes de proximitat.
 
Per participar caldrà preparar un text breu, però prou explícit, en el què es digui el nom del plat, la llista d'ingredients i les seves mesures o proporcions, el procediment d'elaboració, possibles variacions o versions i, si s'acut, alguns suggeriments per acompanyar o maridar el plat. A més, caldrà fer constar, amb nom i cognoms, la identitat de l'autor o transmissor de la recepta.
 
La bústia del receptari gastronòmic del Garraf té aquesta adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Un grup d'experts seleccionarà aquelles que es considerin adients i les inclourà en el llibre. Els noms dels col·laboradors es faran constar al final de l'edició.
 
NODE Garraf treballa en l'estratègia de turisme gourmet, des de la qual es vol projectar l'extraordinari atractiu de la comarca a partir de la seva oferta enogastronòmica. Es proposen cinc àmbits d'actuació: productes genuïns; establiments de restauració; professionals de la cuina; elaboradors de vins i bagatge culinari.
0
0
0
s2smodern