PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La DO Penedès impulsa la venda online dels seus cellers

La web de la DO Penedès ha incorporat l’opció de venda online per a tots aquells cellers de la denominació d’origen que ho sol·licitin. Aquesta iniciativa iniciada als inicis de l’estat d’alarma, ja acull a més de 40 cellers. La web de la DO Penedès recull en el seu apartat “Cellers” l’opció d’accedir directament a la botiga online de cada celler o al contacte en el cas de fer-se venda directe per altres mitjans (whatsapp, email). Amb aquesta acció, la DO Penedès posa a disposició dels seus cellers, totes les seves eines per a impulsar el consum de vins Penedès i sumar esforços en la reactivació de vendes tocades per la crisi del COVID19.

Rebre a casa els vins Penedès
Els usuaris que vulguin realitzar una compra online de vins de la DO Penedès, poden accedir a la web (www.dopenedes.cat) i dirigir-se a l’apartat “Cellers” o accedir-hi mitjançant el destacat que s’ha col·locat a la home. Allà hi trobaran un llistat de tots els cellers de la denominació d’origen. Els que permeten compra online estan destacats amb una icona en forma de carro de la compra. Clicant sobre el nom del celler, accediran a una fitxa on trobaran el link de la seva web o botiga online.
 
“Amb la situació actual ens hem vist obligats a canviar alguns dels camins comunicatius i de promoció, però seguim amb l’objectiu de donar a conèixer l’alt nivell dels vins que s’elaboren al Penedès”, ha destacat el director de la DO Penedès, Francesc Olivella. Des de la DO Penedès anuncien que s’adaptaran a les condicions que vagi marcant el desenvolupament del desconfinament.
 
Tot i això, i com s’ha fet en els últims anys, la DO Penedès té previst també realitzar accions promocionals a botigues especialitzades, un cop les mesures del desconfinament siguin més flexibles.
 
Els vins Penedès als mitjans i les xarxes
Paral·lelament a aquesta iniciativa, la DO Penedès també està realitzant altres accions comunicatives des de que va iniciar-se la crisi. Una d’elles ha estat una campanya d’anuncis a TV3, tot recordant que la vinya segueix el seu curs, que ara toca gaudir dels vins Penedès a casa, i que ben aviat es podran gaudir en companyia.
 
Per altra banda, la denominació d’origen també ha reforçat la comunicació en xarxes socials ha través de tastos online i xerrades amb professionals i influencers del sector com la periodista i sommelier Meritxell Falgueras o Núria Mañé, o col·laboracions amb publicacions d’oci i turisme com Time Out.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105