PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La fira Temps de Vi, de Vilanova, celebrarà actes virtuals però també tindrà activitats presencials

L’organització de la fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, que enguany tenia previst celebrar la seva 9a edició del 12 al 14 de juny, ha decidit mantenir la celebració de la fira en les mateixes dates però adaptant-la a la situació de crisi sanitària. Així, una gran part de les activitats, com ara tastos, maridatges o concerts, se celebraran virtualment per assegurar el compliment de les mesures sanitàries imposades per l’Estat d’Alarma.

Tanmateix, l’organització treballa amb la possibilitat de poder mantenir algunes de les activitats amb presència física amb l’objectiu de seguir donant suport, ara més que mai, als sectors culturals tradicionalment implicats amb la fira com són els artistes plàstics, els músics o el patrimoni cultural i arquitectònic de la ciutat. 

La gestió de totes les opcions es treballa a contrarellotge per arribar a presentar una oferta atractiva per al públic el més aviat possible. Una oferta que comptarà amb vídeos dels cellers participants en l’edició d’enguany, reportatges a restaurants o botigues implicades amb la fira, així com a vídeos a espais singulars i representatius de Vilanova i la Geltrú.

Davant la situació d’incertesa actual, Temps de Vi vol transmetre tot el suport a tots aquells col·lectius que han apostat per la fira al llarg d’aquests 9 anys. "Ara és el moment de fer-los costat per continuar treballant plegats en la promoció de la cultura del vi i del patrimoni de Vilanova i la Geltrú" asseguren els organitzadors de la fira.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105