PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

L’empresa garrafenca AKO dona equips electrònics per valor de més de 30.000 € als sectors més crítics en la pandèmia

L'empresa AKO, amb seu al polígon industrial Mas d'en Serra de Sant Pere de Ribes, que dissenya, fabrica i comercialitza equips electrònics i solucions per preservar i assegurar la cadena de fred en les instal·lacions de refrigeració s'ha sumat a la iniciativa Aquí d'Aquí que impulsa l’FEGP per promocionar l'economia de proximitat del territori.

AKO ha volgut aportar el seu gra de sorra amb la mirada posada en tots aquells empresaris que pertanyen als sectors d'Horeca i Salut, colpejats per la crisi de la Covid-19 i ha llançat una campanya de donació valorada en més de 30.000 euros. L’empresa lliurarà dispositius perquè els propietaris de recintes, ja siguin restaurants o centres hospitalaris, puguin vigilar, de forma remota el correcte funcionament de les seves càmeres i mobles de productes refrigerats. A més, aquests dispositius ofereixen la possibilitat de monitorar la humitat ambiental de l'aire ajudant a frenar els contagis del virus.

La companyia sempre ha apostat pel territori, tal com afirma el Vicepresident i CEO d’AKO, Josep Lluís Bescós: "Som del Garraf i més del 50% dels nostres empleats viuen aquí, és el moment d'ajudar-nos i col·laborar per poder sortir, com més aviat millor, d'aquesta situació".

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105