PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Les Fires de Maig virtuals de Vilafranca van registrar gairebé 30.000 visites

Les Fires de Maig de Vilafranca, que s’han celebrat aquest cap de setmana per primera vegada virtualment a través del web firesdemaig.cat, han obtingut més de 29.700 visites segons Google Analytics.

Les de Vilafranca han estat les primeres fires multisectorials virtuals de Catalunya i es van iniciar amb la conferència inaugural d’Emilio Duró a través de Youtube, que va reunir 637 persones.

Els 118 expositors participants, repartits en 6 pavellons virtuals, van poder presentar els seus productes i serveis, interactuant amb els visitants a través dels canals individuals de videoconferència a través de la plataforma Jit.si.

Durant els tres dies de fires, s’han dut a terme 48 activitats i presentacions als 3 espais de les Fires (Espai Demo, Espai JugaFira i Espai Enogastronòmic) amb una participació total de 1.584 persones.

En el pavelló de Maquinària Agrícola s’ha fet un sorteig de 1.000€ entre els compradors que han iniciat la compra a les Fires de Maig Virtuals. Un total de 28 persones varen formalitzar la butlleta electrònica. Ell guanyador del sorteig ha estat Josep Maria Vallès Borràs, de la Bisbal del Penedès, que va efectuar una compra a l’empresa Motor Albet.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de Vilafranca, Joan Manel Montfort, s’ha mostrat satisfet pels resultats de la fira. “Són resultats que s’han de valorar amb prudència perquè cal veure l’impacte econòmic que s’ha generat en els expositors, però crec que s’han complert expectatives”. El regidor no ha descartat que en el futur unes fires presencials es puguin combinar amb unes fires “virtuals” a la xarxa. “Això ha vingut per quedar-se. Potser l’any vinent podem obrir unes fires virtuals 15 dies abans perquè la gent vagi veient ofertes i promocions, s’engresqui i després es vagin tancant els acords durant els dies de Fires. És una opció”, ha explicat Joan Manel Montfort.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha posat èmfasi en el fet que aquestes fires virtuals han esperonat el comerç i les empreses locals “a introduir-se en el món digital, ja que pot suposar un aparador que pot generar ingressos. Les fires han estat una experiència per a molts d’ells, independentment de les vendes que s’hagin assolit. Només el fet que unes 30.000 persones hagin visitat aquestes Fires de Maig virtuals per si mateixa ja és una molt bona dada”.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105