Cellers Torres, premi a la millor experiència enoturística als Wine Tourism Awards

La prestigiosa revista Drinks International ha valorat les activitats de la verema i els tastos a peu de vinya

ACN Pacs del Penedès .- Cellers Torres ha rebut el premi a la Millor experiència enoturística –‘Best Wine Event’– en els Wine Tourism Awards que atorga la prestigiosa revista britànica Drinks International, dedicada al món del vi i els destil•lats.
Concretament, el celler situat a Pacs del Penedès ha estat distingit per les dues activitats que ofereix en època de verema: ‘Matí de verema’ i ‘Del cep a la copa’. Segons el jurat, són activitats “experencials” i “educatives”, motiu pels quals ha concedit el guardó. En el primer cas, es tracta d’un taller per conèixer el procés d’elaboració del vi des que es cull a la vinya, mentre que la segona activitat premiada és un tast sensorial a peu de camp, tastant primer la fruita i després el vi elaborat amb aquesta varietat.
 
Aquesta és la quarta vegada que Cellers Torres és premiada pels Wine Tourism Awards, després d’haver rebut durant tres cops el premi a l’Experiència més innovadora. Actualment, la companyia ofereix més de vint activitats enoturístiques en 8 idiomes i rep aproximadament 100.000 visitants anuals, de 80 nacionalitats diferents.
0
0
0
s2smodern