PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Cubelles impulsa una campanya de promoció turística del municipi

La regidoria de Turisme de Cubelles ha iniciat una nova campanya de promoció turística del municipi sota el nom i etiqueta #JoEmQuedoACubelles. L'objectiu és posicionar la vila cara l’estiu 2020 com una destinació familiar i tranquil·la, que compta amb unes de les millors platges, accessibles i sense zona blava. En definitiva, la millor opció de destinació de platja de la Vegueria del Penedès per aquest estiu.

La campanya ha estat dissenyada per l’empresa Artico Disseny amb la col·laboració de l’àrea de Desenvolupament local. La promoció pretén transmetre l’essència de Cubelles, de les seves platges guardonades, del seu patrimoni natural i monumental únic, de les seves tradicions, de la seva oferta comercial, gastronòmica i lúdica adreçada a un turisme familiar principalment.

Juga amb sintetitzar en imatges els millors valors i oferta turística del municipi de Cubelles. Enfocada i molt pensada per a les xarxes socials principalment, també comptarà amb cartells, pancartes publicitàries i altres elements. A més a més, s’anirà adaptat durant els propers mesos a cada esdeveniment del calendari.

Trini Vicente, regidora de Turisme ha volgut manifestar la seva "satisfacció" per la feina realitzada i destacar el dinamisme, la versatilitat i la frescor de la nova campanya turística així com "la importància de promocionar Cubelles com a destinació turística segura i poc massificada", amb el convenciment que "entre totes i tots ens en sortirem i aconseguirem que sigui una bona campanya turística", malgrat la conjuntura.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 111

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu