PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Territori autoritza el pas de tractors per la C-15 entre Igualada i Puigdàlber per la verema i la collita del cereal

 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha autoritzat el pas de tractors a l'Eix Diagonal, la C-15, entre Igualada i Puigdàlber durant la campanya de la verema i del cereal. La circulació estarà permesa entre el 26 de juny i el 20 d'octubre, una mesura que ha celebrat el sindicat Unió de Pagesos, tot i que persisteix en reclamar millores a la C-15 per poder circular sense restriccions.
 
El sindicat insisteix que la prohibició incrementa el temps de trajecte i els riscos dels pagesos, motiu pel qual va presentar al·legacions al projecte de millora d'aquesta via per demanar permís per circular a tots els trams.
 
El sindicat proposa millores en els trams de la via de servei on actualment hi ha problemes per a la circulació dels tractors. En el cas del tram de Sant Pere Riudebitlles a Capellades, on per l’orografia del terreny no hi pot haver via de servei, Unió de Pagesos ha proposat vies alternatives per fer viable la circulació amb vehicles agrícoles.

El 2013, el sindicat va posar en marxa la campanya 'No ens barreu el pas' per reclamar la circulació dels tractors per les noves infraestructures en les èpoques de collita.
0
0
0
s2smodern