PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Codorníu inaugura avui el seu nou espai gastronòmic Els Jardins de Codorníu

Codorníu obre avui les seves portes de nou al públic amb la inauguració d’Els Jardins de Codorníu, un espai ubicat al voltant del celler centenari, on es podrà degustar una copa de cava i tapes de Cal Blay.

A Els Jardins de Codorníu es podrà gaudir en companyia de les vistes a un entorn en plena natura, declarat Monument Històric Artístic Nacional, mentre es degusten tapes elaborades amb producte local del Penedès, amb una copa de vi o de cava. L'espai romandrà obert d'11 a 16h de dilluns a diumenge i també de 19.30 a 00h de dijous a dissabte, tant per a les persones que visitin el celler com per al públic general que busqui un espai a l’aire lliure a on prendre alguna cosa.

Aquesta novetat forma part del nou pla estratègic de Raventós Codorníu per incentivar el turisme. Per això, s’acaba d’incorporar a l’empresa Joan Romero com a director d’enoturisme, que acumula una llarga trajectòria professional en el món del turisme a nivell internacional.

Raventós Codorníu, que ha traslladat a inicis d’aquest any la seva seu corporativa a la masia original de 1551 de Sant Sadurní, aspira a incrementar exponencialment el volum de turistes nacionals i internacionals durant els propers quatre anys a través de noves activitats enoturístiques.

Des de Raventós Codorníu es considera que s’ha de continuar potenciant l'enoturisme, reinventant nous models de visites, de grups menors i opcions més personalitzades. En paraules de Joan Romero: “ens hem adaptat i hem preparat nous escenaris per seguir gaudint del vi, la gastronomia i el nostre entorn natural i continuar reactivant el gran atractiu enoturístic dels nostres cellers”.  

Raventós Codorníu ha invertit importants recursos econòmics per poder portar a terme la nova oferta enoturística i que totes les activitats es puguin realitzar amb les mesures de seguretat necessàries a tots els cellers del grup. El nou pla estratègic d’Enoturisme, que s’activa aquest estiu, se centra en els següents pilars: posicionar els cellers del grup com a destins turístics d’enoturisme; que les experiències enoturístiques dels cellers de Raventós Codorníu siguin opció "obligada" de la visita del turista que arriba a Catalunya i Espanya; així com buscar un equilibri entre la rendibilitat econòmica de l’àrea d’enoturisme i la generació de valor per a les diferents marques.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110