PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Neix el Més Garraf Festival, un cicle de concerts d'estiu a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes

Quan molts festivals d'estiu han hagut de cancel·lar l'edició d'enguany per culpa del coronavirus, avui s'ha presentat el 'Més Garraf Festival', un cicle de concerts i actuacions d'estiu que acollirà l'amfiteatre de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes entre el 17 i el 27 d'agost. Amb un auditori adaptat per a 700 persones assegudes, el programa del nou festival compta amb noms com Stay Homas, Quim Masferrer, Manel, Sopa de Cabra, Sofia Ellar, Nil Moliner i Mikel Erentxun. Les entrades, que tindran preus d'entre 25 i 46 euros, es podran adquirir a partir del 10 de juliol a la xarxa Ticketmaster i al web oficial del festival (www.mesgarraffestival.com).
 
El festival obrirà les portes del seu recinte tots els dies a les 20:00h i oferirà una completa oferta gastronòmica de Finca Mas Solers fins l'inici dels concerts a les 22:00h. Després de les actuacions i fins les 02:00h, l'organització oferirà una 'Zona After' per seguir gaudint de l'atmosfera estiuenca als jardins.

El concert inaugural del festival, el 17 d'agost, anirà a càrrec dels barcelonins Stay Homas, el grup revelació sortit del confinament amb les seves celebrades actuacions al terrat de casa seva.

El dimecres 19 d'agost serà el torn de Quim Masferrer i el seu show 'Bona gent', adaptació del programa 'El Foraster' de TV3 que ha girat per teatres i auditoris d'arreu del país amb notable èxit.

Un dels plats forts del festival serà l'actuació dels Manel el 22 d'agost per presentar el seu cinquè disc 'Per la bona gent'. Dos dies més tard, el 24, l'amfiteatre de la Finca Mas Solers acollirà el concert d'una banda mítica del rock català com Sopa de Cabra que hi actuarà en el marc de la seva actual gira 'La gran onada'.

L’endemà, 25 d’agost, la cantautora Sofia Ellar portarà el seu nou directe 'De puntillas' després de convertir-se en tot un fenomen amb el seu anterior treball 'Bañarnos en vaquero's. El 26 d’agost, un altre dels nous artistes del panorama musical del moment, Nil Moliner, presentarà el seu primer disc 'Bailando en la Batalla.' I el 27 d’agost, será el torn d’una de les grans figures del rock espanyol, Mikel Erentxun amb els seus grans èxits a 'El último vuelo del hombre bala'.

En els propers dies, l’organització anunciarà nous artistes i grups que completaran el cartell d’aquesta primera edició .
0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110