PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Els vins del Massís del Garraf demanen més espai a les cartes dels restaurants

L’Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha creat el segell Vins del Massís del Garraf dins de les accions estratègiques de turisme gurmet. A aquesta divisa ja s’han identificat una dotzena de cellers, els quals es van reunir ahir a Torre del Veguer per posar en comú les intencions i treballar en les properes actuacions promocionals.

Un dels seus objectius principals és guanyar presència en les cartes dels establiments de restauració del mateix districte enogastronòmic i d'arreu del país. Un altre repte serà assolir un major grau de coneixement entre la ciutadania de l'entorn més proper.

Els vins del massís del Garraf, com a subzona de la DO Penedès, tenen característiques pròpies gràcies a la seva mediterraneïtat i el tipus de sòl que singularitza el massís i la seva rodalia, amb terrenys calcaris que aporten a les varietats blanques una bona acidesa i unes notes salines i amb varietats negres igualment sorprenents.

Coincidint amb la quarta edició de La Llotja, del 2 al 22 de novembre, es faran diferents accions promocionals de Vins del Massís del Garraf. Un d'aquests esdeveniments serà la Festa dels Vins del Garraf, que es farà a la Finca Mas Solers, dissabte 21 de novembre, al matí. A més, els vins del massís seran protagonistes de la 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf, promoguda des del col·lectiu Garraf Gastronòmic, també orquestrat des de NODE Garraf i els gremis d'hostaleria de la comarca.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110