PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

L'Ajuntament de Vilafranca impulsarà plans d'ocupació adreçats a menors de 35 anys de perfil tècnic

L'Ajuntament de Vilafranca impulsarà quatre plans d'ocupació per a menors de 35 anys en el marc de la iniciativa europea de Desenvolupament Urbà Sostenible Integral (DUSI) i del Pla de Xoc municipal, que hi destinarà 120.000 euros, a més d'un pressupost a determinar per a la contractació d'industrials locals.

L'objectiu és ampliar la diversitat de perfils joves que fins ara es podien incorporar als programes municipals-que actualment estava limitat sobretot al sector de la construcció dins el programa Vilafranca Inclusió-, i accelerar així la consolidació de les seves carreres professionals i  inserció laboral dins de l'agenda 2030. 

Es contractaran quatre perfils tècnics amb estudis o titulació en cicles formatius o graus universitaris vinculats a la sostenibilitat, la tecnologia, l'emprenedoria i la renovació urbana. En concret, un arquitecte tècnic, un programador, un enginyer tècnic i un especialista en emprenedoria i orientació juvenil. Les iniciatives que realitzaran estaran en l'àmbit del centre històric i de l'entorn del Carrer Comerç.

La campanya per a la cerca de perfils s'iniciarà al setembre i se seleccionarà a l'octubre amb presència dels tècnics dels serveis d'Urbanisme, Habitatge i Joventut, amb qui els seleccionats treballaran de forma directa.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110