PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Dones d'Empresa presenta el llibre “21 dones emprenedores del s.XXI”

Dilluns es va fer la presentació del llibre “21 Dones emprenedores del S. XXI” del Col·lectiu Dones d’Empresa, amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la col·laboració de la Fundació Oncolliga. A la presentació van assistir, a més de moltes de les protagonistes del llibre, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, representants de Dones d’Empresa, la psicooncòloga i musicoterapeuta de la Fundació Oncolliga, Patrícia Martí i una cinquantena de persones com a assistents.

Al llibre “21 Dones emprenedores del S. XXI” trobareu la trajectòria de vint-i-una dones d’àmbits ben diversos que han excel·lit en el seu camp, que són referents per a tota emprenedora i, per tant, cal posar-ho de manifest i donar visibilitat als valors, les capacitats, l’esforç i la dedicació que les ha dut al seu cas d’ èxit.

Des del Grup Impulsor es va decidir participar activament en una causa social determinant que l’import íntegre de la venda de “21 Dones emprenedores del s.XXI” aniria destinat a la Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica. Amb aquesta aportació, Dones d’Empresa de la FEGP vol contribuir a la millora del benestar psicosocial i qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiar durant tot el procés de la malaltia.

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Laura Martínez, va manifestar que "el llibre demostra que les dones hem de seguir treballant juntes en un futur més just i feminista". La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, va dir que el llibre li provocava "un triple sentiment, com a dona treballadora, primera presidenta de la FEGP i una de les 21 dones que apareixen al llibre" i que "aquest llibre calia per arrodonir la trajectòria de Dones d'Empresa". En nom de l'associació, Sílvia Domènech, va agrair la col·laboració de les participants i va apuntar que "aquestes 21 dones són un exemple de persones que han obert camins i han arribat molt alt" i que el llibre "s'ha ideat i escrit des del cor per dirigir-se als vostre cors". També Carme Gatell va assegurar que "ha estat un somni fet realitat" i va explicar la finalitat solidària del llibre. 

Dones d’Empresa neix l’any 2008 sota el paraigua de la Federació Empresarial del Gran Penedès amb l’objectiu de potenciar i consolidar una xarxa de contactes i col·laboració professional en tots els sectors d’activitat, a través d’un fòrum plural d’opinions, experiències i aprenentatges. La finalitat de Dones d’Empresa és fer visible i posar en valor el talent i el lideratge femení, contribuint a eliminar els obstacles directes i indirectes que frenen el seu desenvolupament i així fer possibles unes organitzacions i una societat més rica, igualitària, sostenible i justa.

El llibre es podrà adquirir per 10 euros a la seu de la Federació, al carrer Àcora, 3 de Vilanova i la Geltrú. També es pot reservar trucant al 93 810 67 00. 

 

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105