PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Es cancel·la la primera edició del Més Garraf Festival, previst a l'agost

El cicle de concerts Més Garraf Festival, previst del 17 al 27 d’agost a l’amfiteatre de la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, es cancel·la davant de la incertesa generada en els darrers dies per l’actual context sanitari al país.

Tot i haver realitzat un projecte tècnic específic, adequat a l’aforament permès per la reglamentació vigent, els organitzadors de l'esdeveniment "lamenten" haver de prendre aquesta decisió davant de la situació sobrevinguda, i que ha "generat un estat de profunda confusió amb recomanacions i restriccions contradictòries".

Aquestes circumstàncies del tot inesperades han produït un incert escenari per a organitzadors, artistes i músics, i pròpiament per al públic d’aquests tipus d’espectacles. Tot i que no hi ha coneixement que fins al moment s’hagi produït cap focus de contagi en un esdeveniment d’aquestes característiques, l’organització del “Més Garraf Festival” ha pres la decisió de cancel·lar tot el cicle de concerts, i treballar de cara una futura edició.

Tanmateix, l’organització comunica que es retornarà automàticament en els propers dies l’import de les localitats adquirides pels mateixos canals oficials de Ticketmaster.

0
0
0
s2smodern