PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’assemblea general de l'FEGP avala el primer any de gestió de la nova junta presidida per Neus Lloveras

L’assemblea general de socis de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha avalat per unanimitat el primer any de gestió de la nova junta directiva presidida per Neus Lloveras i ha donat llum verda també al pla d’actuació 2020-2021 que té com a principals objectius consolidar la influència de l’entitat en tots els àmbits de decisió de futur de les tres comarques del Gran Penedès, reforçar i ampliar l’oferta formativa a partir de les necessitats especifiques de les empreses associades i continuar defensant els interessos del teixit empresarial per potenciar la competitivitat de les empreses i el conjunt territori. 

L’assemblea també va aprovar per unanimitat els comptes de 2019 i el pressupost per aquest any.

La presidenta de l'FEGP, Neus Lloveras, va manifestar la seva satisfacció per la feina feta perquè suposa, a la pràctica, haver acomplert ja més del 50% del programa de govern que va presentar en la seva candidatura per als propers quatre anys i que es basa en tres grans blocs: participació i col·laboració, eficiència i sostenibilitat i projecció i influència. “Tot això ho hem fet plantant cara a les  turbulències que ens ha tocat viure i, sobretot, gràcies a l’esforç de l’equip humà de la Federació que s’ha arremangat per tirar endavant el nostre projecte”, va assenyalar Lloveras. La reunió es va celebrar dilluns al celler Vallformosa de Vilobí del Penedès, hi van assistir un centenar d’empresaris i empresàries i va hi van intervenir, a més de Neus Lloveras, Anna Cols, en qualitat de vicepresidenta i tresorera; Carles Ballester, secretari; Xavier Matas, responsable de comptabilitat; i Rosa Jorba, directora general.

Els efectes de la crisi de la Covid-19

La crisi econòmica provocada per la crisi sanitària de la Covid-19 va ser un dels eixos del discurs de Neus Lloveras, que va reclamar fermesa i responsabilitat a l’administració pública per incentivar la recuperació de l’activitat econòmica i evitar el tancament d’empreses. En aquest delicat i fràgil període de nova normalitat no es poden cometre errors, el resultat seria fatal. Tornar a perdre el control del virus tindria conseqüència molt greus, l’economia no pot assumir nous confinaments”, va afirmar la presidenta de la FEGP. En aquest sentit, Lloveras va apel·lar també a la responsabilitat de la ciutadania i les empreses perquè no abaixin la guàrdia davant dels nous rebrots del virus.

0
0
0
s2smodern