PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La DO Penedès segueix treballant durant l’estiu en la potenciació dels vins Penedès

Els vins de la DO Penedès continua present en múltiples activitats culturals i d’oci aquest estiu. La denominació d’origen continua impulsant el consum dels vins Penedès, donant a conèixer la personalitat i l’alt nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes. Les accions, pròpies de la DO Penedès o en forma de col·laboració, tenen l’objectiu de continuar divulgant la cultura vitivinícola del Penedès, així com el consum de vi entre el públic final.

La DO Penedès serà present a les Sunset Sessions del DJ John Jacobsen que se celebraran a la Masia La Torre del Gall un cop per setmana fins a mitjans de setembre. Cada setmana es podrà gaudir d’un vi Penedès. Paral·lelament, des de l’Instagram de la DO Penedès s’està treballant una campanya de comunicació per donar a conèixer els cellers que formen part de la denominació d’origen. Cada divendres des del mes de juliol, es recomana un vi per al cap de setmana amb l’objectiu d’afavorir el producte vitivinícola de proximitat.

Seguint el fil comunicatiu, la DO Penedès també col·labora durant aquest estiu amb la Xarxa de Ràdios Locals (XAL) a través de concursos. El magazín “Obert per vacances” –dedicat a la promoció del turisme, la cultura, la gastronomia i els productes quilòmetre zero –, acollirà un concurs telefònic cada dimecres fins a principis de setembre on se sortejaran vins Penedès. A més a més, la DO Penedès continua l’acció en les botigues especialitzades iniciada a finals de maig, per tal de motivar el consum del producte de proximitat entre el públic final.

Des d’inicis del 2018, la DO Penedès està treballant en un nou pla promocional i comunicatiu basat en la potenciació de la tradició i herència vitivinícola del Penedès. La denominació d’origen treballa paral·lelament en donar a conèixer al públic –tan generalista com especialitzat– la gran qualitat i excel·lència dels vins Penedès.

0
0
0
s2smodern