PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El conseller Bargalló visita Canyelles per conèixer el nou projecte d'FP al municipi

El Conseller d’Educació Josep Bargalló va visitar divendres Canyelles per conèixer de primera mà el projecte del Canyelles Espai Natura, que ha d’acollir cicles de Formació Professional en el municipi.

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, va ser l’encarregada de presentar el projecte al Conseller Bargalló. Canyelles té l’oportunitat de tenir el seu espai de formació professional a Llacunalba. "És un projecte de tot el poble, que necessitem per donar una oportunitat als joves per anar endavant. Estem en un paratge emblemàtic, enmig de boscos i natura, molt ben comunicats, que té un gran valor. Tenir la formació professional és la il·lusió de tot un poble que vol tenir cultura i Educació i esperem que aquesta Casa de la Natura tingui aquests cicles de formació professional" va dir l'alcaldessa.

El conseller Josep Bargalló es va mostrar molt interessat en el projecte per fer formació professional agrària i de l'àmbit de la natura, que ha qualificat d'ambiciós. Ha assegurat que el Departament d'Educació està molt interessat en projectes com el de Canyelles que van lligats a l'entorn humà i al territori. La voluntat és, a partir de l'institut fer estudis de Formació Professional. 

L’Institut Pla del Bosc ja oferirà aquest curs dos cursos de formació professional de la família professional agrària. Es tracta d’un PFI d’Auxiliar d’Activitats Forestals i un IFE d’Auxiliar en Cura d’Animals I Espais Verds. L’alcaldessa ha recordat que el govern que lidera ha apostat molt fort per l’educació i per tenir un Institut a Canyelles i per oferir ensenyaments de secundària, per ajudar a la cohesió del poble, per facilitar la conciliació de les famílies i  especialment pel benestar dels joves i per donar-los oportunitats de futur. 

0
0
0
s2smodern