PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

A partir de dissabte torna La Verema del Cava amb activitats de petit format

Durant els dies de verema, un grup de cellers elaboradors de cava s’ha unit per oferir activitats enoturístiques a llocs privilegiats. Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Codorníu, Giró del Gorner, Juvé & Camps, Pagès Entrena, Segura Viudas, Sumarroca i Vilarnau obriran les seves portes del 29 d’agost al 20 de setembre amb diverses activitats.

El 29 d’agost al migdia se celebrarà la primera activitat al celler Codorníu, amb una visita a les seves instal·lacions i un dinar als Jardins de Codorníu, inaugurats recentment. El diumenge 30 d’agost serà el torn d’Alta Alella, que a primera hora del matí oferirà una sessió de ioga i esmorzar a les vinyes del Paratge Qualificat Vallcirera amb vistes al mar. La setmana següent, el diumenge 6 de setembre, Vilarnau organitza una activitat per a trepitjar raïm amb els peus, tal i com es feia antigament. La seva proposta acabarà amb un brunch entre vinyes. El 12 de setembre dos cellers seguiran amb les seves propostes. Per una banda, a Juvé & Camps es farà un tast únic de les diferents varietats de raïm així com un tast dels seus Caves monovarietals, tot acompanyat per un esmorzar entre vinyes.  Per l’altra, des de Segura Viudas es proposa una visita molt especial que combina també verema, natura i gastronomia. La darrera setmana de La Verema del Cava hi haurà quatre activitats. El divendres 18 de setembre, Sumarroca oferirà una passejada amb tast a les seves parcel·les, acabant amb cava i pica-pica mentre es gaudeix de la posta de sol (aquesta activitat serà solidària i part de la recaptació anirà a La Marató de TV3). El dissabte 19 de setembre al matí, el celler Pagès Entrena organitzarà un maridatge vora el riu amb formatges premium. Al vespre, al celler Agustí Torelló Mata se celebrarà un sopar de verema a les seves Caves amb l’acompanyament del foc de les fil·loxeres de Sant Sadurní. Finalment, el 20 de setembre al matí el celler Giró del Gorner organitzarà un tast de mostos de la collita 2020 i tots els assistents podran gaudir d'un brunch sota els arbres amb vistes a les vinyes, acompanyat dels seus millors Caves.

Els esdeveniments proposats a La Verema del Cava tenen lloc a l’aire lliure, en aforaments reduïts i amb reserva prèvia. Així mateix, tots els cellers compleixen amb la Guia d’especificacions per a cellers en matèria d’enoturisme davant la Covid-19 elaborada per l’Instituto para la Calidad Turística Española, avalada pel Ministeri de Sanitat i la Secretaria d'Estat de Turisme.

 

0
0
0
s2smodern